Lancering AIM tijdens Innovatiefestival 2017 een feit!

10-03-2017

Tijdens het Innovatiefestival 2017 lanceerden we AIM, hét platform over innovatie in de regio. De uitreiking van het eerste nummer van het magazine aan de ondernemers in de zaal is tevens het startschot voor de ontwikkeling van AIM events, een online AIM platform en meer.

 

Innovatie zit ons in het bloed

Nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe markten vragen om een heldere en onderscheidende propositie. Wij helpen onze klanten met strategie en creatie om innovaties scherp in de markt te zetten. Bij ons zit innovatie in het bloed, daarom maken we er nu zelfs een blad over: AIM. Alles wat we binnen ons bureau leren, geven we terug aan onze klanten. En delen we vanaf nu ook via AIM.

 

Partners denken mee

AIM legt de focus op innovatie. Alle aandacht gaat in het nieuwe blad uit naar de innovatiekracht van de regio Achterhoek en De Liemers. Samen met instanties als ACT, Graafschap College, CIVON, ICER, Smarthub Achterhoek, Achterhoek2020 én bedrijven als BonsenReuling, Rabobank en Singa zet de voormalige Achterhoek Magazine redactie enthousiast de tanden in dit nieuwe project. 

 

Diepgang is noodzaak

Als lezer van het magazine krijgt u inzicht in de innovatie-ontwikkelingen in de regio, ontdekt alle facetten van innovatie, leert wat er allemaal bij komt kijken en hoe u innovaties kunt vermarkten. We gaan in het magazine dieper in op productontwikkeling, design, technologie, methodieken, noodzakelijke mislukkingen en meer.

 

Meer dan alleen een magazine

De introductie van het gloednieuwe magazine is de eerste stap. Vanaf nu introduceren we elk nieuw nummer in combinatie met een innovatie event, waarbij we abonnees uitnodigingen om tijdens een bedrijfsbezoek samen met de gastheer dieper op innovatievraagstukken in te gaan. Daarnaast ontwikkelen we nu in hoog tempo een online platform rond innovatie voor en door ondernemers.

 

Meer informatie via aim-magazine.nl of Facebook: AIM Magazine of LinkedIn: Achterhoek Innovatie Magazine