Helder schrijven is een kunst

25-02-2013

Heldere teksten schrijven is een kunst en één van de onderscheidende diensten van teamtva!. We worden veel en vaak gevraagd voor (digitale of papieren) nieuwsbrieven, short copy of redactionele producties en voor reportages, interviews, boeken of jaarverslagen.

Neem het beursgenoteerde Kendrion. Deze wereldmarktleider in electromagnetics brengt naast zijn financiële jaarverslag al een aantal jaren een bijzonder Annual Magazine uit. Over ontwikkelingen in de sector, met achtergrondverhalen en reportages, rond thema’s als innovatie en duurzaamheid, met sfeerverhalen en interviews. De redactionele productie vertrouwt Kendrion jaarlijks toe aan teamtva!.

Wij plannen wereldwijd interviews in en een gespecialiseerde tekstschrijver houdt in het Engels conference calls, neemt één-op-één interviews af, bezoekt bedrijfslocaties en werkt interviews uit tot complete en goedgekeurde eindteksten. Onze kracht daarbij is dat we ons zeer goed en persoonlijk verdiepen in de klant. We bouwen in hele korte tijd een schat aan achtergrondkennis van het bedrijf, de ontwikkelingen én de mensen op. Dit laten we terugkomen in onze teksten. Het resultaat is een klant die zich goed herkent in het eindproduct en zeer tevreden is over de wijze waarop zijn bedrijf wordt gepresenteerd.

Het Kendrion Annual Magazine telt een kleine 40 pagina’s en wordt wereldwijd verstuurd naar klanten, medewerkers, prospects, aandeelhouders, relaties, de media en de financiële wereld (bijvoorbeeld banken en beursanalisten).