Nu ook vanuit Arnhem

22-07-2014

De zon schijnt, de warmte hangt als een deken over ons bureau. De eerste collega's richting vakantiebestemming, zomerplanning op het bord. De zomer is nu dan toch echt begonnen.

In de eerste helft van dit jaar schreven we onder andere een boek dat werd geïntroduceerd op een symposium waar minister van Economische Zaken Henk Kamp het eerste exemplaar in ontvangst kwam nemen. Dat vonden we mooi en eervol. 

Ook waren we druk met de advisering van een nieuwe klant die in Zwitserland is gevestigd en Europees snel wil groeien. Een kolfje naar onze hand, waarbij we flink wat online middelen hebben ingezet. Omdat dit financieel aantrekkelijk is én omdat hierbij het resultaat zo prachtig meetbaar wordt. 

Al 25 jaar zijn we gevestigd in Doetinchem en nu hebben we sinds een maand ook in Arnhem vaste grond onder de voeten. Als partner van Greenhouse hebben we een mooie plek op de Kleefse Waard, een inspirerende werkomgeving voor technologische startups waar je in de regio nog veel van gaat horen.

Herinner je je nog onze WK Warmloopweken? Wij hebben genoten van de inzet van alle deelnemers die met heel serieuze en als de kennis even ontbrak ook heel originele ;-) antwoorden kwamen. En onze jongens stelden ons in Brazilië vervolgens niet teleur, wat een prachtig toernooi! 

Deze zomer werken we onder andere voor twee gloednieuwe klanten die vanaf september 'naar buiten' gaan. Voor het ene bedrijf dachten we in het voorjaar mee bij het ontwikkelen van een nieuw concept dat nu vermarkt gaat worden in Oost-Nederland. Voor het andere bedrijf realiseerden we de marketing- en communicatiestrategie en nu de middelen om straks een nieuwe wereldmarkt te veroveren. Gave klussen waarin we zowel met onze denk- als creatieve krachten kunnen smijten, steeds gefocust op het voor onze klanten te behalen eindresultaat onderaan de streep.

Maar nu eerst vakantie, geniet!