Focus op innovatie

We hebben in ons dagelijks werk de sterke neiging om te focussen op vernieuwing en verdieping. Nieuwe inzichten brengen nieuwe kansen, verdiepende kennis genereert een hoger rendement. Dat zie je terug in wat we doen en hoe we het doen.
 
 

AIM, ons eigen blad over innovatie

Nieuwe producten, nieuwe diensten, nieuwe markten vragen om een heldere en onderscheidende propositie. Wij helpen onze klanten met strategie en creatie om innovaties scherp in de markt te zetten. Bij ons zit innovatie in het bloed, daarom maken we er zelfs een blad over: AIM. Alles wat we binnen ons bureau leren, geven we terug aan onze klanten. En delen we vanaf nu ook via AIM.
 
 

Stichting Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland

Als participant en bestuurslid van Stichting Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland ondersteunen we startende en groeiende ondernemers in Gelderland. De ervaren adviseurs van Nieuwe Bedrijvigheid hebben ondertussen meer dan 250 innovatieve ondernemers uit Gelderland ondersteund. Deze ondernemers zijn goed voor meer dan 1.250 directe arbeidsplaatsen en een jaarlijks terugkerende 250 miljoen aan omzet.
 
 

Greenhouse

We zijn participant van Stichting Greenhouse, gevestigd op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Greenhouse is een incubator gespecialiseerd in cleantech (energie- en milieutechnologie) en ondersteunt ondernemingen in de start- en eerste groeifase (van idee naar gefinancierd businessplan, en naar eerste omzet en winst). 
 
 

Deepwater Energy

Innoveren kost tijd, geld en heel veel doorzettingsvermogen. Samen met Deepwater Energy werken we aan de wereldwijde introductie van de Oryon Watermill, dé nieuwe manier om energie uit stromend water op te wekken. We ondernemen mee in dit project, ervaren in de dagelijkse praktijk welke hindernissen moeten worden overwonnen om van inventie naar innovatie te komen. En het gaat lukken!