teamtva! & DocksNLD

De gemeente Montferland zocht een partij die haar kon helpen met profilering van haar grote bedrijventerrein in ’s-Heerenberg. Meer dan 30 hectare terrein geschikt voor grote logistieke bedrijven moest zo snel mogelijk verkocht worden. En dat is gelukt!

 

In een strategiesessie zochten en vonden we unieke, positieve en duurzaam onderscheidende elementen waarmee we het terrein goed in de markt konden zetten. In een creatieve sessie daarna kwamen we op een long list van mogelijk nieuwe namen voor het bedrijventerrein. Snel daarna kozen we de definitieve nieuwe naam: DocksNLD. De ondertitel ‘trimodal cargo centre ’s-Heerenberg’ en de pay-off ‘focus on freight’ geven duidelijk en scherp aan waar het om draait. Vanuit de strategiesessie konden we een goede en snelle uitrol doen naar de realisatie van diverse middelen: een website, een verkoopflyer, een videoanimatie met drone beelden boven het terrein en inrichting van social media kanalen.

 

Vol trots presenteerde de opdrachtgever haar DocksNLD aan het grote publiek tijdens een event voor stakeholders… in het veld, met grote Google pins waarop DocksNLD pronkten. Inmiddels zijn alle beschikbare hectares al verkocht.

 

dockslnd.com