Scoren met video en animaties?

wij zijn teamtva!

Wij maken effectieve videoproducties en animaties in 2D en 3D. Voor ieder doel en budget hebben we een oplossing op maat. Ook voor jou! Bekijk de voorbeelden op deze pagina.

Scoren met video en (3D-)animatie

Een uitlegvideo of explanimation maken

Hoe korter een tekst, hoe groter de kans dat deze wordt gelezen. Voeg een animatie toe en voilà. Je hebt een effectieve manier gevonden om je boodschap op een leuke manier over te brengen aan je doelgroep. Uitlegvideo's, infographics, explanimations… geef het beestje een naam: wij maken het. 

Klok Eco

Voor Klok maakten we een serie commercials waarbij we 3D-animatie combineerden met video.

Stichting bind!

Voor bind! maakten we een serie bedrijfsvideo's waarin we het belang van 'inclusief ondernemen' laten zien.

Medizon

Voor Medizon maakten we een serie uitlegvideo's voor hun Defibcab en Defibcom.

Hethon

Hethon

Voor Hethon maakten we een 3D-uitlegvideo, met een expolded view van hun 'feeder'.

Een 3D-animatie maken

Soms is diepte in een video belangrijk. Met 3D-animatie kunnen we álles creëren. We zweven met de camera om je product. Ook als deze nog niet bestaat. Of we vliegen door een machine, lopen door een ruimte of maken een exploded view. Met 3D-animatie is alles mogelijk. Denk je dat 3D-animatie voor jou interessant is? Wij denken graag met je mee!

Animatie en film

Een videoproductie met een combinatie van echte filmbeelden en 2D of 3D animatie geeft maximale impact. Of het nu een eventregistratie, bedrijfsfilm of commercial is, wij maken het! Door gebruik te maken van state-of-the-art software en de modernste camera's, realiseren we producties met hoge stopkracht. Alles in eigen huis! 

jouw volgende project?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens sparren over het aanstaande succes van jouw volgende project! Helemaal vrijblijvend natuurlijk. We maken graag kennis met je!

Koopmanslaan 12,
7005 BK Doetinchem

0314 - 33 28 11