Online marketing

Spotler

Veel van onze klanten werken intensief met Spotler (voorheen MailPlus). Door de gebruiksvriendelijke interface kiezen velen ervoor om dit pakket volledig in eigen beheer te gebruiken. We maken dan de ontwerpen van de templates en leveren de licentie technisch op met daarbij een korte training. Voor andere klanten zitten we volledig in de 'driver seat' van hun professionele online marketing activiteiten en sturen we actief op conversie in de doelgroep.

MailChimp

In de wereld van online marketing is MailChimp inmiddels een bekende naam. Dit pakket is minder geavanceerd in het realiseren van optimale conversies en geautomatiseerde mailingcampagnes. Daar staat echter tegenover dat de initiële investering lager ligt, waardoor het een prima instappakket is gebleken voor onze klanten.

Inbound campagnes

Om een doelgroep van koude acquisitie naar warme verkoop te begeleiden, zetten we inbound campagnes op. Zo serveren we doelgroepen verschillende soorten informatie over een product of dienst via verschillende kanalen en leiden hen stap voor stap naar het optimale moment van aankoop.

jouw volgende project?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens sparren over het aanstaande succes van jouw volgende project! Helemaal vrijblijvend natuurlijk. We maken graag kennis met je!

Koopmanslaan 12,
7005 BK Doetinchem

0314 - 33 28 11