Social media

Conversie voor alles

Social media is overal en hoge aantallen views zijn gemakkelijk gehaald. Maar je hebt er niets aan als die views niet converteren naar bijvoorbeeld een aankoop. Het sturen op optimale conversie in de juiste doelgroep is complex en tijdrovend. Dat begint met het schrijven van de juiste teksten en het maken van beelden met stopkracht, ons vak dus. Bij de inzet van de juiste social kanalen werken we jaren samen met een vaste technische partner die beschikt over state-of-the-art software.

LinkedIn, Facebook, Instagram en meer

Een enorme open deur, maar de ontwikkelingen in social gaan hard. Twitter staat als commercieel kanaal onder druk en Facebook inmiddels ook. De commerciële mogelijkheden van kanalen als YouTube en Instagram nemen toe, vooral doordat ze focussen op video. Korte boodschappen, verpakt in film en animatie nemen in populariteit toe. We produceren ze steeds vaker in huis met onze eigen specialisten.

Inbound campagnes

Om een doelgroep van koude acquisitie naar warme verkoop te begeleiden, zetten we inbound campagnes op. Zo serveren we doelgroepen verschillende soorten informatie over een product of dienst via verschillende kanalen en leiden hen stap voor stap naar het optimale moment van aankoop.

jouw volgende project?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we dan eens sparren over het aanstaande succes van jouw volgende project! Helemaal vrijblijvend natuurlijk. We maken graag kennis met je!

Koopmanslaan 12,
7005 BK Doetinchem

0314 - 33 28 11